Bandcoaching & Harmonica lessen

BANDCOACHING

 

Na meer dan honderd bands waarin ik tijdens mijn muzikale carrière heb gespeeld, zowel als bandleader dan als muzikant, ken ik ondertussen de do's en don't's van het groepsgebeuren. Soms kan een externe input, onbevooroordeeld en met een frisse kijk, wonderen doen voor jouw band. Ook wanneer je naar een doel toe werkt, kan extra visie je vooruit helpen.
En omdat het wijzigen wan je werk ethiek soms ook negatieve gevolgen kan hebben, moeten enkel die zaken worden aangepakt die noodzakelijkerwijs dienen veranderd te worden. Niet veranderen om te veranderen dus.
Vanuit een vorig leven in de bedrijfswereld (commercieel directeur) weet ik ook hoe een team te coachen op menselijk en productief vlak.
Voor slechts 150€ + vervoerskost (0,45€/km) kom ik graag een dagje/avondje langs. Uiteraard maak ik een verslagje op met de werkpunten erbij.

Contact : 0468256896 of zwaremails@gmail.com

HARMONICA LESSEN

Met meer dan 30 jaar ervaring in muziekscholen en muziekateliers weet ik ondertussen wel hoe je je leerlingen moet aanpakken. Heel belangrijk is dat de mondharmonica speler enthousiast is en graag oefent. Daar werk ik dan ook intens op, met de einddoelen van de muzikant altijd op de eerste plaats. 

Of je nu de blues toer opgaat of toch eerder naar folk, pop of jazz toe wil werken, ik duw je wel vooruit...

Contact : 0468256896 of zwaremails@gmail.com